Mopeder till husbilen

Hejsan hoppsan!

Jag sitter här hemma i Emmaboda och funderar lite på mopeder. Ska jag köpa mig två stycken som vi kan ha när vi är ute med husbilen eller räcker det med cyklar kanske. Det här är någonting som jag har tänkt på väldigt länge, det blir lätt att man tänker på någon transportlösning när man har husbil. När man är ute med husbilen så vill man gärna ha möjligheten att kunna ta sig in till någon stad eller till en matbutik. Då är det inte så praktiskt att behöva plocka ihop allting och rulla in med husbilen, det blir en omfattande process för endast en liten utflykt. Två mopeder hade garanterat fått plats i husbilen när vi är ute på vägarna, så det är helt lugnt. Sen är det inga avancerade mopeder som jag hade tänkt att köpa utan det viktigaste är att man kan ta sig från en punkt till en annan. Vi har ännu inte bestämt vart vi ska åka någonstans i år, men jag håller på att försöka sitta och kolla på lite alternativa resor. Fördelen med en husbil är att man kan åka runt till massa olika platser. Vi kommer i alla fall inte lämna Sverige det här året utan vi håller oss inom landets gränser men sen får vi se om det blir i söder eller i norr. I Emmaboda ska vi inte vara, det är en sak som säker. Jag kommer knappt ihåg senaste gången som jag spenderade en sommar i Emmaboda, det är säkert tio år sedan. Inget ont om den här orten men det är inget semesterparadis direkt. Jag är faktiskt lite sugen på att åka längs vår östra kust i år, det är något som jag har velat göra länge och jag tror att det kan finnas en hel del smultronställen där.