Skjutsar brorsan till bilverkstaden

God dag bloggen! Jag har precis lämnat av brorsan på en bilverkstad i Lund så att han kunde hämta sin bil efter någon reparation igen. Vad som hade hänt har jag inte en aning om men den strulade väl som vanligt och då får jag agera chaufför, det hör till vanligheten kan man säga. Jag funderade lite och insåg att jag aldrig behövt lämna in min bil hos en bilverkstad och då har jag ändå haft den här lilla kärran i snart fem år. Där kan vi snacka om ett bra val av bil, till skillnad från brorsan som jag tycker behöver skjuts till en bilverkstad ganska ofta. Sen är det så med att jag är en bättre förare, åtminstone enligt mig. Min bror har nog en del att säga till om angående det påståendet och han håller nog inte riktigt med mig. En sak som är väldigt säker det är i alla fall att jag tar betydligt mer hand om min bil, det är bara kolla på antalet besök hos någon bilverkstad och sen jämföra. Jag kanske ska erkänna att jag inte åker lika mycket bil som honom och det är klart att alla körningar tar lite på bilen. Min bil går mest runt i stadstrafiken och någon gång ibland så kanske jag åker utanför Lund för att utföra något ärende eller något, men allt som oftast så är det inne i centrum som jag kör. Jag är väldigt nöjd med bilen och jag tror att den kommer hålla ett bra tag framöver, sen är det alltid kul med en ny bil men i dagsläget känns det väldigt långt borta. Det är med hundra procent säkerhet som jag kan säga att brorsan kommer behöva köpa en ny kärra före mig. Nej sätter jag stopp för det här inlägget så att jag kan börja åka hemåt igen, ha det fint!